marți, 17 noiembrie 2009

tacere sub pamant...

In fiecare zi e un calvar sa mergi cu masina sau cu orice mijloc de transport in comun prin Bucuresti si asta o stim cu totii, mai putin angajatii Metrorex care de 2 zile sunt in greva. Da, dreptul la greva e garantat prin Constitutie, pacte si acorduri internationale etc...la fel putem vorbi si despre dreptul la salariu. Teoretic, au perfecta dreptate atunci cand fac greva, mai ales dupa o procedura prealabila pe care au respectat-o.
Insa mi se pare absurd motivul pentru care au initiat greva: nu a fost a aprobat bugetul lor propriu de venituri si cheltuieli de catre Guvern si astfel, nu pot primi o marire de salariu. Dar cum poti cere ca propriul buget sa fie aprobat, cand bugetul de stat NU a fost aprobat nici pana acum...Toate se succeda intr-o ordine logica si cronologica, nu pot creste copaci daca nu au fost mai intai plantati.
Asa ca inarmati-va cu rabdare si claxonul "din dotare"... Sa nu uitam, "e de datoria cetatenilor sa asigure sustinerea Guvernului, nu este datoria Guvernului sa asigure sustinerea cetatenilor".

Care Guvern?

3 comentarii:

  1. guvernul....e...institutia aia de mananca banii statului..pardon..oamenilor:D:D:Dai uitat?!las' mai noi sa fim sanatosi..poate face si la noi...transport subacvatic ca in Japonia...asta prin 3010 km aja;)):P

    RăspundețiȘtergere
  2. guvernul romaniei e ca si cum n-ar fi :)) e ca un fel de zid in spatele caruia se fura mai mult decat credem noi :d vorba lui badea, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :)

    RăspundețiȘtergere